Objednajte si úvodnú bezplatnú konzultáciu úplne zadarmo
Affida - spoľahlivý partner v oblasti podnikania

Firemné financovanie a poistenie

Ako súvisia firemné a súkromné financie podnikateľa? Vie podnikateľ reálne ovplyvniť náklady spojené s financovaním a poistením majetku? Ako dosiahnuť vymožiteľnosť práva pri likvidácii poistných udalostí?

Ak vás odpovede na tieto otázky zaujímajú, pozrime sa spoločne na túto tematiku z blízka.

Firemné a osobné financie veľmi úzko súvisia. Ak sa podarí podnikateľovi alebo živnostníkovi ušetriť náklady vo svojom podnikaní, narastie mu zisk, ktorý vie použiť nielen na rozvoj svojho podnikania, ale aj na svoju osobnú odmenu za svoju námahu. Preto je potrebné nevyhnutné náklady vynakladať optimálne a stále hľadať rovnováhu medzi cenou a objemom dodanej služby.

Častým a nie zanedbateľným nákladom v podnikaní je poistenie majetku spoločnosti a poistenie zodpovednosti za škodu, ktorú svojou činnosťou môže spôsobiť. Takýto typ poistenia často používajú aj rôzne povolania, pri ktorých neúmyselne spôsobená škoda môže ďaleko presiahnuť obraty podnikateľského subjektu. Poistenie zodpovednosti, podobne ako pri poistení áut, ponúka riešenie krízových situácií bez nutnosti investície veľkého objemu vlastných peňazí.

Viacerí sa zhodneme na názore, že poistenie je niečo, do čoho je potrebné investovať, aby podnikateľ alebo živnostník mohol v kľude pracovať a nezamýšľať sa nad oblasťami, ktorým sa rozumie len zbežne a priveľmi sa obávať, čo sa stane ak….

Podľa príslovia „Švec, drž sa svojho remesla…“ je dobré, ak zodpovednosť za tieto oblasti dostane do ruky skúsený odborník, ktorý sa v tejto oblasti pohybuje už dlhý čas, pozná problémy podnikateľov a živnostníkov a preto vie nájsť vhodné a najmä optimálne riešenie pre každý podnikateľský subjekt a podnikateľ sa tak môže venovať oblasti, ktorá mu prináša tržby.

Po dlhoročných skúsenostiach s firmami, sme s kolegami vytvorili bezplatný portál pre poistenie podnikateľov, ktorí sú našimi klientmi. Je to služba zameraná na zjednodušenie vašej práce a zvýšenie efektivity vášho podnikania optimalizovaní nákladov na financovanie a poistenie spoločnosti.

Naši klienti nám veria v tom, že im dokážeme čo najlepšie poradiť a pomôcť, nakoľko sa rozvoju podnikania venujeme osobne už viac ako 10 rokov práve s ohľadom na optimalizáciu nákladov a zvýšenie ziskovosti podnikania. Na tejto dôvere je postavený úspech nášho podnikania, ktoré napriek kríze rastie šiesty rok za sebou. Záleží nám na tom, aby sme dodržiavali princípy čestnosti, profesionality a korektného správania a vždy našli pre klienta riešenie, ktoré by sme si na jeho mieste vybrali sami.

Tým, že nám zveríte vašu firemnú agendu financovania a poistenia vášho majetku a zodpovednosti, šetríme vám množstvo času a peňazí – vaše starosti môžete nechať na nás.

A v čom konkrétne vám vieme pomôcť?

• Pomôžeme vám nájsť najlepšie financovanie pri kúpe alebo lízingu nového majetku pre vašu spoločnosť.

• Urobíme vám audit už existujúcich zmlúv a navrhneme vám prípadne zlepšenia

• Nájdeme vám optimálne riešenie poistení tak, aby ste neboli podpoistení, ale na druhú stranu, aby ste neplatili za to, čo nepotrebujete.

• Do jedného systému vám vložíme všetky potrebné informácie o vašich zamestnancoch, majetku a zmluvách, ako aj doplňujúce informácie ohľadom STK, EK, splatnosti poistného a pod., ktorý je prístupný vzdialene a bude vás na blížiace termíny upozorňovať.

• Vzťahový manažér, ktorý vás bude mať na starosti, vám rád pomôže a poradí tak, aby ste vždy vedeli za čo a prečo platíte a aké benefity vám to prináša, kde viete ušetriť tak, aby ste v konečnom dôsledku vedeli domov priniesť viac prostriedkov a darilo sa vám. Zároveň vám pomôže nezabudnúť na dôležité termíny a pomôže s ich administráciou.

• Nahlásime a úspešne vyriešime za vás vaše poistné udalosti, nakoľko naši špecialisti pracovali ako likvidátori v poisťovniach viac ako 10 rokov. Naša úspešnosť likvidácie poistných udalostí sa dlhodobo pohybuje nad úrovňou 97%.

• Radi vám pomôžeme s bežnou administratívou spojenou s poistkami, nakoľko systém vás vždy včas upozorní na dôležité dátumy tak, aby ste sa mohli plne venovať svojmu biznisu.

• V našom tíme máme právnika so špecializáciou na poistné právo, ktorý vám v prípade potreby pomôže byť úspešný v spore s poisťovňou.

A čo je potrebné urobiť, ak chcete o tejto službe vedieť viac?

Kontaktujte nás na mailovej adrese sona.sopoci@affida.sk alebo na telefónnom čísle +421 905 58 99 56

a radi vám ukážeme tento systém a benefity, ktoré vám dokáže priniesť a možnosti ako vám dokáže efektívne pomôcť.